avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. Ma poate ajuta cineva intr-un proces ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva intr-un proces impotriva unei ...

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva intr-un proces impotriva unei firme de asigurari din brasov si sa ia onorariul din castig?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:17, 13 Mai 2021
Normele pe care le respecta avocatii ii obliga sa va ia bani înainte de proces si onorariu de succes.
Nu se poate asa cum vreți în prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes RoxanaZ2012 RoxanaZ2012 Buna ziua, in urma cu doi ani am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia a existat o victima, vina fiind a mea in totalitate. Pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)