avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot recupera permisul daca a fos retinut pentru alcol, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot recupera permisul daca a fos retinut pentru alcol, la proces ...

Pot recupera permisul daca a fos retinut pentru alcol, la proces mi au dat 10 luni cu suspendare.pot recupera permisul mai repede ,de aceste 10 luni.
Daca ati fost condamnat la o pedeapsa de 10 luni cu suspendarea executarii sub supraveghere, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan Florinel95 Florinel95 Am primit 11 luni suspendare termen de supraveghere 2 ani si 100 zile in folosul comunității dar de permis nu mi a spus nimic adică ca nu am voie sa mai ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. care ar putea fi pedeapsa? CatalinDumitru1234 CatalinDumitru1234 Buna ziua , aseara am foat oprit pentru un control de rutina si am foat testat cu alcool testu rezultatul fiind 0,48 , am fost si mia luat si sange dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Meli2018 Meli2018 Pentru conducere sub influenta alcoolului m-i s-a luat permisul la 2 noiembrie 2016.am avut procesul pe 31 ianuarie,am primit 10 luni cu executare suspendat si ... (vezi toată discuția)