avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto inmatriculat cu asigurare in Spania poate circula ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto inmatriculat cu asigurare in Spania poate circula in Romania?

Buna ziua!
Am o masina pe numele meu inmatriculata si asigurata pe un an in Spania. Doresc sa ma intorc acasa si as vrea sa stiu daca pot sa circul cu ea in Romania pana fac inmatricularea pe RO (daca este posibil sa circul cu ea pana expira asigurarea).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 16 Mai 2021
Atat timp cat aveti actele in regula si asigurarea la zi puteti circula oriunde si oricat in U.E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea rutiera lucian03 lucian03 buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea in romania a unui autovehicul din spania adrian-remus adrian-remus SALUT! INCEP PRIN A SPUNE CA SUNT PROPRIETAR DE 2 ANI A UNUI AUTOVEHICUL FORD (vechimea lui este de 4ani) SI AS VREA SA-L INSCRIU IN ROMANIA , DAR NU STIU CE ... (vezi toată discuția)
Auto italia vivilungu vivilungu sunt in italia de circa 1 an --detin o masina dacia logan pe care o folosesc aici si am asigurare si casco in romania. Sunt obligata sa fac ceva modificari ... (vezi toată discuția)