avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am 19 ani iar acum cateva luni m-am mutat cu chirie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am 19 ani iar acum cateva luni m-am mutat cu chirie impreuna ...

Am 19 ani iar acum cateva luni m-am mutat cu chirie impreuna cu iubitul meu.Au fost niste probleme financiare iar eu fiind certata cu parintii m-am mutat in casa bunicii din partea mamei unde locuieste si unchiul meu.Bunica a murit dar nici mama si nici unchiul meu nu au facut inca succesiunea.In aceste conditii,ma pot da afara daca vor?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:08, 16 Mai 2021
Ca să vă evacueze ar trebui ca mama și unchiul dvs să dezbată succesiunea.
Teoretic nu, pentru că trebuie să devină proprietari, în urma dezbaterii succesiunii.
Practic, succesiunea o pot dezbate oricand. Dvs vreti sa stati cu gândul că va pot da afara din casa la un moment dat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de fapt succesiunea? roxana.mv roxana.mv Casa parintilor mei a fost mostenita.in acte figureaza ca proprietar bunicul meu(pe linie paterna) atat el cat si bunica mea au decedat.Tatal meu mai are un ... (vezi toată discuția)
Mostenire Buzgau Marian Buzgau Marian este vorba despre casa bunicului meu,care a decedat si a lasat-o tatalui meu si fratelui acestuia . in urma cu 4 ani tatal meu a murit si vreau sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat afară din casă dacă moștenitorul nu a facut succesiunea? ... Iss1121 Iss1121 Pot fi dat afară din casă dacă moștenitorul nu a facut succesiunea? Salut, bunica mea a decedat acum mult timp iar părinții mei nu au facut încă ... (vezi toată discuția)