avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperari Firma Leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperari Firma Leasing

Dupa cum stiti firmele de leasing au niste contracte ce le permit sa isi recupereze bunul.
In cazul in care Societatea de Leasing vine si iti ridica masina din parcare pentru ca nu ai platit se poate considera ca pentru bunurile pe care le ai in interiorul masinii (sa zicem ca ai uitat laptopul sau ai acte personale in torpedou) reprezinta infractiunea de Furt Calificat? Practic ei au dreptul de proprietate asupra masinii dar nu si asupra obiectelor care se afla in interiorul masinii. Ce se intampla cu acele obiecte?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 13:01, 6 Ianuarie 2010
In mod normal la predarea bunului ar trebui intocmit un document de predare-primire semnat de parti, in care se specifica detaliile predarii.
Cum puteti acum demonstra, daca n-aveti probe, ca ati predat bunul impreuna cu bunuri personale? Sau v-a fost pur si simplu "ridicat" fara documente?!
Daca DA, va recomand sa incepeti procedura de rezolvare pe cale amiabila, sub indrumarea unui jurist/avocat, care sa preia cazul in caz de litigiu in instanta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema leasing AndreaMaria AndreaMaria Buna ziua, as dori sa stiu daca inafara de instanta de judecata se mai poate face plangere unei firme de leasing pentru viciile ascunse ale unei ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Am un autoturism luat in leasing in decembrie 2007, pentru care am platit rate pana in mai 2009, an in care am intrat in litigiu cu ANAF proces ce a ... (vezi toată discuția)
Predare masina de serviciu mihaela david mihaela david Legal, ce mi se poate intampla daca nu predau masina de serviciu si telefonul si le las unui coleg de serviciu,deoarece eu plec in strainatate pentru 2 ... (vezi toată discuția)