avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta pensionare T.C.I.Az Bucuresti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta pensionare T.C.I.Az Bucuresti

Buna ziua !
Am lucrat in perioada 1979-1984 la T.C.I.Az Bucuresti .Am cartea de munca insa pentru pensionare am nevoie si de o adeverinta.De unde pot face rost de ea?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marya_tina2006 , utilizator 14:52, 23 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru această problemă, puteti intreba la Arhivele Naţionale ale României.
[ link extern ] /
Multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Pentru această problemă, puteti intreba la Arhivele Naţionale ale României.
[ link extern ] /

Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca ati reusit sa obtineti acea adeverinta? Si mama mea are nevoie. I-a fost emisa una in 2018 dar au gresit o cifra la an si nu o accepta iar acum nu arhiva din piata Victoriei s-a inchis.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut arhiva iugtag oradea bncc bncc Buna ziua! Din 1984 pana in 1989 am lucrat la firma IUGTAG Oradea cu sediul in Bucuresti in cadrul TAGCMRIC Oradea. Stiu ca firma s-a desfintat, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl ... Claudia2910 Claudia2910 Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl meu care a lucrat la Trustul de lucrari speciale București,cu sediul în Popesti Leordeni anii ... (vezi toată discuția)