avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj 30%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj 30%

Buna ziua! Sunt in somaj din 30 septembrie,am fost studenta inainte, pana acum am luat somajul de 2 ori.Daca ma angajez de pe 15 ianuarie la 8 h pe perioada nedeterminata cu clauza sa nu parasesc locul de munca timp de 6 luni,Voi primi indemnizatia de 30 % din somaj? Care sunt procedurile de acordare?Si avand in vedere ca mai trebuie sa iau somajul pe 1 luna si jumatate in care nu am lucrat, il voi lua?
Cel mai recent răspuns: ContSters118604 , utilizator 21:02, 8 Ianuarie 2010
Multumesc pentru raspuns...am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj elagrosu elagrosu Buna ziua, Chiar daca pare mai .... nu stiu cum intrebarea mea totusi as vrea un raspuns si din partea unor specialisti, \" la calculul vechimii pentru ... (vezi toată discuția)
Somajul pentru student cu o a doua facultate in curs Manuela23 Manuela23 Buna seara. Am inteles ca daca nu reusesti sa te incadrezi in 60 de zile de la sustinerea examenului de licenta iti poti face dosar de somaj. E adevarat? Dar: ... (vezi toată discuția)
Somaj Dinu Florentina-Daniela Dinu Florentina-Daniela La multi ani? Am lucrat 1 an si 2 luni si 2 ani am fost in ingrijire copil. La terminarea acestor 2 ani nu am mai fost primita inapoi din cauza crizei. sunt si ... (vezi toată discuția)