avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gardul dintre proprietatile noastre este o plasa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gardul dintre proprietatile noastre este o plasa metalica cu ...

Gardul dintre proprietatile noastre este o plasa metalica cu ochiori foarte mari.Vecina are un caine rasa mare pentru care a ingradit un spatiu intre gardul ce ne desparte .Problema este ca avem cativa butasi de vie si capsuni peste care se revarsa parul cainelui adus de vant si apa mizera cand spala cimentul ,,custii"cainelui.
Deasemenea mirosul este foarte greu.
Precizez ca aceste lucruri se intampla de cand se ocupa de casa mostenitorii.
Ce putem face in aceasta situatie? Multumim
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 19 Mai 2021
sa prindeti de gard o placa de policarbonat cat tine acea zona, asta va va proteja macar de par.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile ... maria1956 maria1956 Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile a facut cusca pentru caine asezata pe beton.O parte din dejectiile cainelui se scurg la noi in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt ... Euroinvest Euroinvest Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt drepturile mele in situatia urmatoare: Locuiesc intr-o localitate langa Bucuresti de cativa ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)