avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile ...

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile a facut cusca pentru caine asezata pe beton.O parte din dejectiile cainelui se scurg la noi in curte ,cainele mai foloseste gardul( plasa metalica).
Ce putem face ,mirosul este ingrozitor .Noi am pus la distanta o prelata ca sa nu mai vedem aceasta mizerie.Este legal,ca apa murdara sa se scurga laa noi in curte si la ce distanta poate construi aceasta cusca?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 21 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este specificat in lege la ce distanta se poate amplasa cusca unui caine.
Pentru murdariile care se scurg la dvs. in curte puteti face reclamatie la DSP.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)
Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Gardul dintre proprietatile noastre este o plasa metalica cu ... maria1956 maria1956 Gardul dintre proprietatile noastre este o plasa metalica cu ochiori foarte mari.Vecina are un caine rasa mare pentru care a ingradit un spatiu intre gardul ce ... (vezi toată discuția)