avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vrem sa schimbam domeniul de activitate la un SRL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vrem sa schimbam domeniul de activitate la un SRL.

Buna ziua, avem un SRL cu un CAEN principal de comert (4613).
Vrem sa schimbam domeniul de activitate si sa deschidem o spalatorie self service (caen 4520 + punct de lucru declarat). Intrebarea mea este daca trebuie neaparat schimbat CAEN-ul principal, in conditiile in care, spalatoria va fi principala sursa de venit, dar va fi activa si activitatea de comert. Totodata, daca stiti si alte CAEN-uri relationate spalatoriei m-ar ajuta ft mult. Multumesc pt raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:18, 19 Mai 2021
Nu trebuie să schimbați obiectul principal de activitate. Trebuie însă să autorizați activitatea la punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen spalatorie auto mikas mikas Ce cod CAEN corespunde activitatilor de spalatorie auto eco (fara apa) si distributie produse pentru aceasta activitate? Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)