avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare ...

Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare cim, cand un angajat este detasat in interesul serviciului ( în cadrul aceluiaşi ordonator principal de credite)? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:58, 7 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Indemnizatia de detasare este o notiune diferita de cheltuielile de detasare (transport, cazare si chelt cu hrana). Aceste cheltuieli nu fac parte din remuneratia minima care trebuie acordata.
Salariatul detasat transnational beneficiaza de remuneratia minima stabilita de statul german pe durata detasarii in Germania. Componentele remuneratiei minime sunt stabilite de statul german. Indemnizatia de detasare transnationala face parte integranta din remuneratia minima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a1 detasare salariati dumilor dumilor Buna ziua! O societate cu cod caen 7810, angajeaza personal cu contract de munca in Romania si ii detaseaza in Italia, la o societate cu care are contract de ... (vezi toată discuția)
Munca germania andrei565 andrei565 O firma Română de constructie angajeaza pe Moldoveni cu pasaport Biometric MD fara cetatenie Ro, apoi o firma Germana incheie contract pentru ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala (transfrontaliera) Florin Cioca Florin Cioca Detasarea transnationala (conform Parlam European) sau transfrontaliera (conf Comisiei Europene) este o institutie juridica in continua schimbare. Dupa ... (vezi toată discuția)