avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua! Ce inseamna invitatia ANAF la sediul lor ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua! Ce inseamna invitatia ANAF la sediul lor pentru ca ...

Buna ziua!
Ce inseamna invitatia ANAF la sediul lor pentru ca au trecut 5 ani de cand figurez cu datorii fiscale in cazier?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:04, 3 Iunie 2021
Cred ca ar ajuta mai multe detalii. In plus nu imi este clar de ce scrieti in sectiunea de insolventa si lichidare si nu in sectiunea de fiscalitate.

Daca aveti nevoie de informatii concrete privind insolventa, va rog sa le scrieti si sa povestiti mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.a fost chemata in judecata de ONRC pt.neprelungire sediu social. Soc.are datorii la Anaf provenind de la impozitul minim. In cazul in care soc.nu face ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar societate dizolvata alinaeg alinaeg Societate comerciala cu activitate principala baruri fără punct de lucru și fără activitate din 2006, fără datorii, cifra de afaceri 0, dizolvata în ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva cod tva Ctin2015 Ctin2015 Buna ziua , problema mea este simpla : 1. am avut o societate SNC infiintata in 1992 si lichidata in 2002 la momentul respectiv , infiintasem un srl ... (vezi toată discuția)