avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Soția poate fi angajată fără să suspendam ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Soția poate fi angajată fără să suspendam activitatea și dacă ne afectează activitatea pe I.I.?

Va salut, soția are Întreprindere individuala cu cod caen 0149 (apicultura). Suntem la norma de venit (plătim o taxa/stup) și nu suntem obligați la plata altor taxe și nici contabil nu e obligatoriu sa avem. As vrea să știu dacă soția poate fi angajată, ca persoana fizică, fără să suspendam activitatea și dacă ne afectează cu vreo ceva activitatea pe I.I.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:44, 25 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In paralel cu activitatea de pe intreprinderea individuala, poate avea incheiat un contract de munca in alta parte fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu multiple domenii de activitate pe masura 141 MihaiVo MihaiVo Buna ziua, Am un PFA pe care l-am facut pentru un proiect cu stupi pe masura 141. Intrebarea mea este: pot sa mai adaug un domeniu de activitate (inca un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. trebuie sa platesc contributii sociale? MariaCornea MariaCornea Buna ziua, Am o Intreprindere Individuala din mai 2010. Activitatea este (Cresterea altor animale) respectiv Apicultura avand CAEN 0149. As dori sa stiu daca, ... (vezi toată discuția)
Taxe ptr. if cod caen 0149 (cresterea albinelor) pelubogdana pelubogdana Am un if din 2007,cod caen 0149, cu activitatea-cresterea albinelor,am beneficiat de masura 141 si as vrea sa stiu,avand in vedere ca veniturile din apicultura ... (vezi toată discuția)