avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu multiple domenii de activitate pe masura 141
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu multiple domenii de activitate pe masura 141

Buna ziua,

Am un PFA pe care l-am facut pentru un proiect cu stupi pe masura 141. Intrebarea mea este: pot sa mai adaug un domeniu de activitate (inca un cod caen) care nu are legatura cu primul fara sa afecteze proiectul?

Imi e teama sa nu mai primesc urmatoarele transe din cauza asta.
Ceva sugestii?
Cel mai recent răspuns: dalia2013 , utilizator 01:15, 23 Ianuarie 2014
Buna ziua!
Sigur ca puteti sa adaugati un alt domeniu de activitate care nu are legatura cu apicultura. Daca acesta nu afecteaza planul de afaceri pe M141, este OK. Atentie sa nu se refere la activitatea de tamplarie pentru confectionarea cutiilor pentru stupi, ca se considera de catre finantator concurenta neloaiala pentru proiect. In rest, puteti sa va adaugati orice alta activitate.
Dar atentie, ca daca este o activitate neagricola va trebui sa tineti evidente contabile in partida simpla pentru activitati independente sau la norma de venit neagricol, separat de activitatile apicole, care sunt impozitate la norme de venit agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)
Soția poate fi angajată fără să suspendam activitatea și dacă ne afectează activitatea pe i.i.? munteanu_andrian munteanu_andrian Va salut, soția are Întreprindere individuala cu cod caen 0149 (apicultura). Suntem la norma de venit (plătim o taxa/stup) și nu suntem obligați la plata ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)