avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt, dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt, dosar penal

Am furat dintr-un magazin produse in valoare de 200 de lei, si nu am fost prins. Apoi am mai venit peste 3 saptamani sa fur de 180 de lei si m-au prins pe camere ca am furat de doua ori. A venit politia, am recunoscut,m au dus la sectie si am semnat procesul verbal si mi-au zis ca ma cheama ei pt declaratie. am achitat prejudiciul, insa nu stiu ce se va intampla mai tarziu. Sunt minor, 17 ani. Ce se poate intampla? Se face cazier? Cum pot sterge cazierul? Dupa cat timp?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
stefanmarius12, utilizator
Cel mai recent răspuns: stefanmarius12 , utilizator 15:58, 27 Mai 2021
Bună dimineața. Contactați un avocat să vă ajute, e important. Ați putea scăpa de dosar în urmărire penală. Altfel, se poate dispune o măsură educativă.
Se poate sa scap de cazier in vreun fel?

Avocat Sebastian Murariu a scris:

Bună dimineața. Contactați un avocat să vă ajute, e important. Ați putea scăpa de dosar în urmărire penală. Altfel, se poate dispune o măsură educativă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar ... jdjdisnfjfjfj jdjdisnfjfjfj Bună seara!Am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar doar produse mici de câțiva lei, dar am făcut o de mai multe ori.A fost o singura camera care ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla dacă Alexras Alexras Acum cateva luni am fost cu un prieten in magazin, el a furat doua sticle de coniac in valoare de 180 lei bucata, suma totala fiind de 360. Ideea e ca am fost ... (vezi toată discuția)