avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa din fata curtii noastre are 2 ferestre la parter ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa din fata curtii noastre are 2 ferestre la parter si 1 la ...

Casa din fata curtii noastre are 2 ferestre la parter si 1 la etaj cu vedere in curtea noastra.Tatal meu a facut gardul din plasa si alaturi de gard a construit un perete pentru 2 magazii acum 50de ani. Pentru ferestre si pentru ca intre casa vecinilor si gardul casei noastre sunt cam 60cm. tatal meu a fost de acord cu constructia lor. Acum fiica lor imi cere sa demolez magaziile si sa fac gardul dintre proprietati.Ea a construit o parte din gard si nu inteleg de ce nu-l face in continuare,deoarece peretele magaziilor nu este in prelungirea gardului.
Este legal ceea ce imi cere?

Alte discuții în legătură

Constructie etaj 2 casa delimitare fata de vecini Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul . Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Constructie - delimitare fata de vecini Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul . Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Distanta intre cladiri paul_anita paul_anita in anul 1991 am cumparat un teren pe care am construit o casa p+2e+m (finalizata in 2001 )care se afla la o distanta de 1.80m (in zona parterului ) fata de ... (vezi toată discuția)