avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In anul 2021 ce documente se intocmesc pentru zilieri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In anul 2021 ce documente se intocmesc pentru zilieri in afara ...

In anul 2021 ce documente se intocmesc pentru zilieri in afara de registrul electronic care se completeaza zilnic?( Profil activitate pomicultura). Pentru plata la sfarsitul perioadica(2 saptamani) a remuneratiei am intocmit acorduri. Unde semneaza zilierul ca este apt ,sanatos ? din punct de vedere SSM ce instructaj se face si unde semneaza daca nu mai este registrul zilieri format hartie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 28 Mai 2021
În domeniul securității și sănătății în muncă, beneficiarul sau un împuternicit al acestuia are următoarele obligații:
a) să asigure securitatea și sănătatea în muncă a zilierilor;
b) să asigure instruirea zilierului, înainte de începerea activității și/sau la schimbarea locului de muncă, cu privire la pericolele la care poate fi expus și la măsurile de prevenire și protecție pe care trebuie să le respecte;
c) să solicite zilierilor asumarea pe propria răspundere, prin semnătură, că starea sănătății le permite desfășurarea activităților repartizate de beneficiar sau un împuternicit al acestuia;
.....

Instruirea poate fi efectuata in baza unei Fisa de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca , iar asumarea pe propria raspundere in baza unei declaratii pe propria raspundere a zilierului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructaj ssm zilieri Ale232 Ale232 Buna seara, Este posibil ca un angajat al firmei (manager de proiect) sa poata avea atributii in ceea ce priveste instructajul SSM al zilierilor? Sau care ... (vezi toată discuția)
Fisa instructaj ssm si su pentru zilieri iulia0505 iulia0505 ma poate ajuta cineva cu o tematica pentru fisa de instructaj ssm si SU pentru zilieri ( in cazul meu promoter/hostess)? Multumesc (vezi toată discuția)
Instructaj ssm si psi pentru zilieri anca2sm anca2sm Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se face instruirea zilierilor (legea 52/2011). Societatea noastra are contract de prestari serviciiu cu o alta societate ... (vezi toată discuția)