avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Pot sa îi donez apartamentul fiicei mele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Pot sa îi donez apartamentul fiicei mele care v-a ...

Buna ziua ! Pot sa îi donez apartamentul fiicei mele care v-a deveni majoră? Cum ar trebui sa fac.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:39, 29 Mai 2021
Da, puteti.
Adresati-va unui birou notarial pentru documentele necesare.
Daca sunteti unici proprietar si fata e majora, da puteti. sa va ganditi insa inainte daca e cea mai buna decizie, dvs veti sti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, se poate să achiziționez un apartament astfel ... Florin_Marian Florin_Marian Bună seara, se poate să achiziționez un apartament astfel încât soțul meu să nu aibă drepturi asupra lui? Urmează ca apartamentul să-l donez fiicei ... (vezi toată discuția)
Succesiune mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Tatal meu doreste sa dezbatem succesiunea dupa mama ( decedata de 20 de ani) iar el si sora mea sa renunte la bunuri ( o casa in localitatea x si ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate acinom acinom Buna ziua, Am rugamintea sa ma indrumati in urmatoarea problema. Matusa mea a devenit, in urma decesului sotului , unic proprietar al unui apartament. Nu ... (vezi toată discuția)