avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua ! Am achiziționat la licitație ( prin ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua ! Am achiziționat la licitație ( prin procedura ...

Bună ziua ! Am achiziționat la licitație ( prin procedura insolvenței de la o SC ) un teren extravilan pe care sunt construite unele imobile fără autorizație. Spre surprinderea mea terenul este trecut la primărie ca fiind intravilan păşune. Îcerc intrarea in legalitate cu acele contrucții. Care sunt paşii de urmat ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:43, 2 Iunie 2021
Exact aceiasi pasi ca in cazul edificarii unei constructii noi: certificat de urbanism, obtinere avize, acorduri, etc, obtinere autorizatie de construire, obtinere proces verbal de receptie, actualizare documentatie cadstrala si intabulare constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa pe teren extravilan Leordeanu Leordeanu ce conditii trebuie indeplinite pentru ca o constructie cu utilizare casa de locuit,poate fi intabulata pe teren extravilan? (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate ola71 ola71 Buna ziua.Am doar titlul de proprietate emis bunicilor,cum obtin contractul de proprietate ptr casa necesar emiterii buletinului de identitate?:( (vezi toată discuția)
Certificat urbanism Leordeanu Leordeanu Pentru alipire 3 parcele din care pe una din ele am construit si am intabulat constructia avand autorizatie de constructie si scoatere din circuitul agricol, ... (vezi toată discuția)