avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nunti, riscuri si sanctiuni in iulie 2021
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nunti, riscuri si sanctiuni in iulie 2021

Nunti, riscuri si sanctiuni in iulie 2021

Buna ziua!
Avand in vedere ultimele reglementari in legatura cu evenimentele private (nunti, botezuri), doar aici este specificat numarul exact de invitati (in restul formerlor de organizare, este specificat procentaj din capacitatea salii)

Dupa 1 iulie se propune organizarea de evenimente cu 100 persoane afara, 70 persoane inauntru.

De aici se intelege ca nu conteaza cati vaccinati/nevaccinati sunt.

Daca se organizeaza un eveniment in care se depaseste numarul de persoane, sa zicem, cu 50-60 de persoane, iar undeva la 90% sunt vaccinate, restul de 10% se testeaza si au teste negative la ei, deci risc de infectare spre 0.


Fara limita de persoane, daca toate sunt vaccinate.
Sunt persoane care, din diverse motive, nu pot sa-si administreze vaccinul.
In acest caz, li se interzice participarea la o nunta cu mai multe persoane? Chiar daca prezinta un test negativ?

La ce riscuri se supun organizatorii? (mirii / patronul salii de evenimente)
Avand in vedere ca evenimentele de acest gen vor fi permise, mai este posibil sa vina un control sa-ti opreasca evenimentul in circumstantele enuntate mai sus?

Nu scrie nicaieri ce sanctiuni / in functie de ce aplica.

Ma poate cineva ajuta cu niste explicatii / indrumari spre niste articole unde s-ar gasi aceste informatii?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
daniel.apatacean94, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Sonorizarea la evenimente private si drepturile de autor jonelsorel jonelsorel Buna ziua. Am si eu o nelamurire, si cu ajutorul dumeavoastra sper sa mi-o clarific. As vrea sa incep sa ma ocup de sonorizari pentru diverse evenimente ... (vezi toată discuția)