avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate accesa cineva fonduri europene in numele meu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate accesa cineva fonduri europene in numele meu ?

Poate accesa cineva fonduri europene in numele meu ?

Aparent, am aparut in baza de date a unei firme de consultanta fonduri europene (Obsession Consult), cu numele meu, dar cu numarul de telefon al bunicii.
Spun "am aparut" pentru ca dupa doua zile dupa ce au sunat la bunica mea, ei spun ca nu mai apar in baza de date si ca probabil cineva a incercat sa-mi faca o farsa/gluma. Desigur, nu e vorba de o gluma, dar ei incearca sa para ca nu au nici o implicare.

Intrebarea este: exista ceva lista/liste publica(e) unde pot verifica daca cineva s-a folosit de numele meu pentru a aplica la fonduri europene ?
Cel mai recent răspuns: Culea Simona , Consultant fonduri europene 15:15, 7 Septembrie 2021
Nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti romani care sfideaza problemele cetatenilor viorel38 viorel38 Am avut o experianta absolut neplacuta cu Politia Romana, si am ramas cu un gust amar … Un individ din blocul vecin, tinea probabil ceva chef si avea ... (vezi toată discuția)
Amenintare minor dodo2005 dodo2005 Salutare am si eu nevoie de putin ajutor am 13 ani si am amenintat o fata cu o farsa dar doar ca sa ma dau mare, daca fata se duce la politie impreuna cu ... (vezi toată discuția)