avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Mi a fost suspendat permisul pe 30 de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Mi a fost suspendat permisul pe 30 de zile pe motiv ...

Bună ziua
Mi a fost suspendat permisul pe 30 de zile pe motiv ca, întărind în parcarea laterala aflata pe sensul opus de mers, am depășit un stil din parcare și am călcat pe contrasens , cică am circulat pe contrasens aproape 10 m spunea agentul.
Pe toată partea carosabila nu exista lii continue sau și nu circula ni o mașină pe nici un sens
Am depus contestație prin avocat
Ce se intimpla cu permisul Pina la soluționarea cauzei?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:26, 2 Iunie 2021
Vi se restituie la cerere, daca respectati procedura de la art. 118 din OUG 195/2002 :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mașina mea (ford) era parcată regulamentar, cu fața ... Asdfg.0 Asdfg.0 Buna ziua! Mașina mea (Ford) era parcată regulamentar, cu fața spre trotuar, într-o parcare amenajată, nu lateral.Am început să ies cu spatele din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier art.184 alin2.4 elmauss elmauss AM PRIMIT DOI ANI CU SUSPENDARE PENTRU UN ACCIDENT RUTIER. CEEA CE MA INTERESEAZA ESTE DACA IMI POT RECUPERA PERMISUL PENTRU CA DE 2 ANI SI 3 LUNI E RETINUT IN ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)