avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Important! Buna seara, Firma de la care am cumparat un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Important! Buna seara, Firma de la care am cumparat un apartament, a intrat ...

Buna seara,
Firma de la care am cumparat un apartament, a intrat in insolventa. Din acest motiv va trebui să imi depun actele necesare pentru înscrierea la masa credala. Pentru a plăti taxa de timbru, am ales varianta online, însă am gresit instanta competentă, în loc de Tribunal am scris Curtea de Apel (aparținând aceluiași oraș). As dori sa stiu daca acest lucru imi va crea probleme in aprobarea dosarului, tinand cont ca celelalte date sunt scrise corect ( nr dosar, categorie taxa timbru) si daca este necesar sa achit din nou taxa, cu instanta competentă corespunzătoare.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:16, 3 Iunie 2021
Taxa de timbru se plateste la sediul platitorului (domiciliul dumneavoastra).

Restul explicatiilor de pe chitanta nu conteaza.

Daca nu ati platit la primaria unde aveti domiciliul, faceti alta plata la primaria unde aveti domiciliul si depuneti noua dovada.

Cu privire la recuperarea celor 200 lei platiti gresit (daca aceasta este situatia) e complicat si nu cred ca face obiectul intrebarii. Miza pare alta...

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neonorat agentie turism LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am incheiat un contract cu o agentie de turism in ianuarie 2014, iar la momentul respectiv firma dispunea de asigurare. Insa, acum am fost ... (vezi toată discuția)
Declaratie de creanta kmy28 kmy28 Pentru a inscriere la masa credala se percep taxe de timbru? Multumesc! (vezi toată discuția)
Insolventa raluca_dana raluca_dana Buna Ziua, Am avut o ordonanta de plata care a fost ADMISA de catre instanta, la care am platit o taxa judiciara de timbru de 200 lei cf OUG 80/2013 art. 6 ... (vezi toată discuția)