avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu mi-am dat doctoratul la o universitate din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu mi-am dat doctoratul la o universitate din Germania, iar diploma ...

Eu mi-am dat doctoratul la o universitate din Germania, iar diploma de doctor mi-a fost recunoscuta/echivalata la Ministerul Invatamantului din Romania. Perioada studiilor doctorale in Germania (circa 3 ani) imi este considerata vechime in munca, pe langa cei 4 ani cat am studiat la Universitatea din Bucuresti? Multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CraciunFischer , utilizator 18:43, 3 Iunie 2021
Puteti sa va adresati Ministerului Muncii pentru un raspuns concludent.
Puteti sa va adresati Ministerului Muncii pentru un raspuns concludent.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca gbar gbar In perioada 2001-2003 am absolvit un program de masterat la o universitate din strainatate, incheiat cu diploma de master recunoscuta de ministerul ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Doctorat vechime in munca k.szabolcs k.szabolcs Buna Ziua! As dori sa intreb daca anii de doctorat se considera vechime in munca? Conform legii 1/2011 art. 164 2. doctorandul beneficiaza de recunoasterea ... (vezi toată discuția)