avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se gaseste arhiva de la Orange ( pentru fostul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se gaseste arhiva de la Orange ( pentru fostul Romtelecom ...

Unde se gaseste arhiva de la Orange ( pentru fostul Romtelecom ) ?

Cu multumiri,
Ing. Mircea Rosca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 19 Februarie 2025
Buna ziua, va rog frumos arhiva ROMTELECOM jud.Brasov un nr. de telefon sau adresa. As avea nevoie de o adevarinta.
Multumesc frumos
Ati luat legatura cu cei de la Orange ? .. pe Forum sunt mai multe discutii despre arhiva Romtelecom

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Rog un numar de telefon sau adresa e mail, de la arhiva fostului ... cornelia frentescu cornelia frentescu ROg UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ARHIVA FOSTULUI ROMTELECOM. ASTEPT RASPUNS PE EMAIL fcornelia2010@yahoo.com (vezi toată discuția)