avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara... daca am achitat toate datoriile, cum pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara... daca am achitat toate datoriile, cum pot face o ...

Buna seara... daca am achitat toate datoriile, cum pot face o cerere de ridicare a popririi contului bancar online?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 10:21, 12 Iunie 2021
Adresați o cerere creditorului și executorului judecătoresc.
In urma achitarii soldului, executorul judecatoresc este obligat sa emita un proces verbal de incheiere. Il scanati si il trimiteti la banca, asta-i tot. Banca la care aveti cont nu are un numar de telefon pentru clienti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Daca am poprire pe salariu de la un executor judecatoresc si peste 2 saptamani achit suma ramasa , in cat timp mi se ridica sau ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin in atentia dumneavoastra cu rugamintea de a ma ... GHE. A. GHE. A. Buna ziua, Vin in atentia dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta in problema mai jos semnalata. Pe data de 10.07.2023 am luat la cunostinta de ... (vezi toată discuția)