avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplată pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplată pensie alimentară

In urma divorțului și a hotărârii judecătorești fostul soț a fost obligat la plata pensiei alimentare pt minor.Trebuia sa plătească de la deschiderea acțiunii judecătorești,29 septembrie 2020,a platit doar 4 luni ,și luna mai nimic.Ce pot face? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
adriana_15, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:31, 6 Iunie 2021
Mergeți la executorul judecătoresc.
Legalizati hotararea si puneti o in executare cu ajutorul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară copii neplătită pe durata procesului. așa se procedează? elisa emilia elisa emilia În urma procesului de divort și custodie fostul soț a fost obligat la plata pensiei alimentare care cei 3 copii. Dar el zice ca va face apel la aceasta ... (vezi toată discuția)
Data obligatiei de plata a pensiei intretinere minor Daniel George2606 Daniel George2606 Buna ziua. In dispozitivul hotararii de divort a surorii mele scrie clar ca FOSTUL SOT ESTE OBLIGAT SA PLĂTEASCĂ PENSIA DE INTRETINERE MINOR \"DE LA DATA ... (vezi toată discuția)