avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fără citație.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fără citație.

Executare silita fără somatie

Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat pentru acestea și prin urmare dreptul meu de a depune contestație nu a existat. Executarea silita a fost deja admisa de instanta în toate cele 3 dosare.

Se poate anula executarea pe baza asta?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:21, 7 Iunie 2021
Încuviințarea executării silite se judeca fără citarea părților.Termenul de contestație va curge de la data cand executorul va comunica măsura luată,somatie,poprire executate silită imobiliara etc.
Nu. Ce s-a cerut si a admis instanta e incuviintarea executarii silite, cand va veti trezi executat silit, puteti depune contestatie, aveti 15 zile, numai ca trebuuie sa gasiti si motive, ca nu ati fost citat daca exista titluri executorii in speta, nu emotiv de contestatie, incuviintarea se judecata in camera de consiliu fara citarea partilor.
Contestatia o depuneti in termen de 15 zile de la data la care luati la cunostinta de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu niște întrebări, mai ciudate poate: o hotărârea ... Sveti Sveti Am și eu niște întrebări, mai ciudate poate: o hotărârea judecătorească de încuviințare a executării silite nu trebuie să apară pe portal?Nu ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)