avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot evita succesiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot evita succesiunea?

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista o modalitate sigura prin care casa parintilor mei obtinuta in timpul casatoriei sa nu faca obiectul succesiunii (candva, in viitor). Tatal meu mai are un copil nascut cu mult timp inaintea casatoriei cu mama, fara acordul sau (insa recunoscut in acte) si nu doreste ca acesta sa ii fie mostenitor. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: AnutaCori , utilizator 19:57, 6 Iunie 2021
Bine, dar asta nu îl exonereza pe tânărul bărbat, de folosirea protecției. Chiar și pentru bolile cu transmitere sexuală.
În sfârșit, acum discuția e tardivă....
Aveti dreptate, insa tema acestei discutii nu este despre vina sau greselile tatalui si nici despre scuzele pe care fiecare si le poate gasi.
raluk0207 a scris:

Bine, dar asta nu îl exonereza pe tânărul bărbat, de folosirea protecției. Chiar și pentru bolile cu transmitere sexuală.
În sfârșit, acum discuția e tardivă....

Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
AnutaCori, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamentul lasat de parinti poate fi atacat de fratii mei? ciubotarugeta ciubotarugeta Buna ziua .Am o scurta intrebare.Am un testament lasat de parintii .Testament notarial .Fratii pot ataca acest testament ?? (vezi toată discuția)
Testament alexandra_25 alexandra_25 Buna ziua! Mama mea detine in proprietate un teren, pe care se afla costruite o casa si anexe, acestea din urma fiind reconditionate complet de mine. Mama ... (vezi toată discuția)
Testament ileana70 ileana70 Buna ziua. Poate cineva sa-mi spuna daca un testament facut in fata notarului de catre bunici pentru nepoti ramane valabil dupa moartea lor, tinand cont ca ... (vezi toată discuția)