avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din ...

Buna ziua,

Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda mea.

Acum cei de la achizitii de la site-ul respectiv m-au sunat si mi-au zis ca e o eroare de pret, ca produsul pe care eu l-am cumparat ar fi defapt mai scump decat era afisat pe site si ca nu mi-l pot trimite la pretul afisat pe site.

Exista vreo posibilitate legala ca eu sa intru in posesia bunurilor comandate la pretul initial afisat pe baza caruia eu am facut comanda?

Mentionez ca nu am facut plata in avans, am selectat optiunea de plata prin ramburs.

Multumesc anticipat,
Respect !
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:35, 10 Iunie 2021
Sunt multe situatii similare. Nici daca era platit in avans - nu cred ca ati fi rezolvat problema de-a ajunge in posesia celor comandate. Probabil ca ar fi zis ca nu mai exista pe stoc doar ca linkul din site nu era dezactivat si ca ar fi restituit banii online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pret la o comanda pe magazin online IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Lucrez la o firma care are un magazin online si la care a inceput ieri campania de black friday care cuprinde reduceri intre 5-35%, facute de ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Comandã online lyvyuvt lyvyuvt Bună ziua, În data de 17.01.2014, am făcut o comandă de pe site-ul www.cel.ro la produsul \\\\"DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim 100 buc set\\\\". ... (vezi toată discuția)