avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de internship nr ore lucrate saptamanal diferit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de internship nr ore lucrate saptamanal diferit

in cazul programelor de internship numarul orelor lucrare poate diferi de la o luna la alta, nedepasind nr maxim de ore stabilit prin lege? Daca da in acest caz indemnizatia se calculeaza proportional cu nr de ore lucrate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 8 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cuantumul indemnizației pentru internship este egal cu cel puțin 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată și se acordă proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)
Cas la concediul la concediul pentru sarcina si lauzie lory83_ro lory83_ro Buna ziua! Am si eu o intrebare in legatura cu retinerea cas pentru concediul medical de sarcina si lauzie,atat la angajat cat si la angajator. Caz concret:eu ... (vezi toată discuția)
Lege prenatal/ maternitate ralucacarciumaru ralucacarciumaru Buna ziua, 1. ma intereseaza care este exact venitul pentru concediul medical prenatal/ de maternitate, de 126 zile, azi 27.07.2016. 2. ma intereseaza care ... (vezi toată discuția)