avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda Nedepunere bilant 0? Multumesc!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda Nedepunere bilant 0? Multumesc!

Buna ziua! Imi puteti spune va rog, care sunt consecintele nedepunerii bilantului pe 0? Am un PFA, n-am mai folosit firma din 2012, vreau sa o refolosesc acum, insa nu stiu la ce amenda sa ma astept si in cat timp trebuie achitata. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
alexandrupapp27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:44, 10 Iunie 2021
Probabil firma d-voastra este declarata inactiva fiscal cf art. 92 Cod Proc. Fiscala. Puteti verifica aici [ link extern ] /

Pt a se reactiva fiscal va trebui sa depuneti declaratiile si bilanturile pe ultimii 5 ani. (solicitati la ANAF exact perioada pt care trebuie sa le depuneti). Eventual sa verificati la ORC daca societatea este in inactivitatea temporară.

Din experienta mea va pot spune ca nu s-au dat amenzi de catre ANAF.

Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să îmi fac pfi dacă am srl cu amenzi? ciocoiubianca23 ciocoiubianca23 Buna ziua, Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru reactivare firma violetaanna violetaanna As vrea sa stiu si eu ce demersuri trebuie sa fac pt.a reactiva o firma. Mentionez ca nu s-a stiut pana acum faptul ca firma este inactiva din 2010...motivul ... (vezi toată discuția)