avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru agresiune verbal si injurii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru agresiune verbal si injurii

Buna seara, daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva indrumari mi-ar fi de folos intrucat maine vrea sa depun o plangere la politie.
Mai exact, tatal meu in timp ce afla pe un drum comunal, este atacat de caini de la oi. Din fericire nu a fost muscat, a venit ciobanul si in timp ce vorbea cu acesta si ii spunea sa isi duca oile pe pasunat a venit asa zis-ul angajator al ciobanului (sau tatal acestuia este angajatorul - nustiu exact) si a inceput sa il ameninte, sa il injure, sa il agreseze verbal. Ca sa nu escaladeze situatia, a plecat. La 2-3 zile de la incident, tatal celui care la agresat verbal (angajatorul ciobanului) a venit la servicii la tatal meu si a inceput din nou sa il ameninte, sa il injure si sa faca scandal. Acuma, tatal meu a rezistat cat a rezistat dar cand la injurat de "mama" ia tras una. Din nefericire nu a fost nimic grav, a intervenit unchiul meu si la luat pe tatal meu. Acuma poate il "judecati" pe tati, dar intial a fost agresat verbal dupa ce a fost atacat de cani si ia zis sa duca oile pe pasunat, pe urma a fost agresat verbal si injurat la servicii, adica daca privesti contextul "si-o cauta" .
In fine, pe de alta parte eu il consider agresor pe cel care la amentiat pe tatal meu - acestia sunt vecini (locuiesc pe aceasi strada) si mi-e teama sa nu esaladeze situatia. Astfel, vreau sa depun o plangere la politie in scris prin care sa prezint cele petrecut si vreau sa cer si anchetarea relatiei dintre angajator si cioban ( daca exista un contract de munca) si numarul de caini daca este conform legii. Oare pot sa ma leg de aceasta problema in aceasi plangere ? Orice sfat este binevenit. Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
C0stea, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu oile printre case Curiosul1234 Curiosul1234 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema mai ciudata. O sa incerc sa fiu cat mai scurt. Stau intr-o localitate la 10km de oras. Localitatea este ... (vezi toată discuția)
Cioban cu oile in gradina mea phil26 phil26 Am o problema cu un cioban, care vine cu oile in gradina mea. Ce pot sa fac, ca politia nu face nimic. Cand vreau sa vorbesc cu el, trimite caini pe mine. M-au ... (vezi toată discuția)
Posibila actionare in judecata pentru daune produse de caine StefanCiuca StefanCiuca Zilele trecute am mers la tara undeva langa Bucuresti cu cainele meu. Acesta a reusit cumva sa fuga de acasa, lucru pe care il face de fiecare data cand merg ... (vezi toată discuția)