cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

phil26 
	    	Utilizator

phil26 
	    	Utilizator	    

Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

phil26 
	    	Utilizator

phil26 
	    	Utilizator	    

Cosmin001	                   

Mă poate îndruma cineva și pe mine - ce pot face în cazul meu vă rog:
Dețin o parcelă cu suprafața de 1 hectar, extravilan, lipit de intravilan/drum ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmin001	                   

Mă poate îndruma cineva și pe mine - ce pot face în cazul meu vă rog:
Dețin o parcelă cu suprafața de 1 hectar, extravilan, lipit de intravilan/drum ... (vezi toată discuția)

ContSters359348	                   

Un vecin are un ciine . Acest ciine este tot timpul dezlegat . Acesta intra in curtea mea , si imi produce stricaciuni. Nu papa gaini etc , deoarece nu am . ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters359348	                   

Un vecin are un ciine . Acest ciine este tot timpul dezlegat . Acesta intra in curtea mea , si imi produce stricaciuni. Nu papa gaini etc , deoarece nu am . ... (vezi toată discuția)

Anastasia gar	                   

buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia gar	                   

buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)