avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cum pot proceda cu 2 salariati ai caror posturi se vor desfiinta, specific ca ei intra in concediu de odihna din data de 01.07 pana in data de 29.07, apoi as vrea sa-i trimit in somaj, cum pot proceda ca sa fie legal, ce acte trebuie sa intocmesc, cand trebuie anuntati? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
cristinasova, utilizator
Este corect cum ati postat.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post petronela78_m petronela78_m Buna seara, Inainte cu 3 saptamani, am fost anuntata verbal ca postul meu se va desfiinta, iar un alt post nu au care sa-mi-l ofere si in plus nu se mai fac ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post ingrid25 ingrid25 buna ziua, as dori sa va intreb care sunt pasii corecti legal pt a putea desfiinta un post...mentionez ca angajatul a fost in concediu medical si dupa ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva ContSters83331 ContSters83331 Am si eu o mare problema: astazi mi-au adus la cunostinta ca firma la care lucrez isi restrange activitatea, si 5 angajate vor fi date afara. Mai este ... (vezi toată discuția)