avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Poate renunta angajatorul la perioada de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Poate renunta angajatorul la perioada de preaviz dupa ...

Buna ziua,
Poate renunta angajatorul la perioada de preaviz dupa ce in prealabil a agreat cu salariatul preavizul standard de 20 de zile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 11 Iunie 2021
Legislatia nu prevede data la care un angajator poate renunta la preaviz ... In opinia mea si in practica intalnita, renuntarea se face la data luarii la cunostinta de demisia salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am decizie de incetare semnata de ambele parti, prin ... Yupim Yupim Buna ziua, Am decizie de incetare, semnata de ambele parti, prin demisie, art. 81 alin 7 CM, cu ultima zi lucrata 16.12.2023. Angajatorul s-a razgandit si imi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă un salariat își da demisia cu preaviz conform ... orianadiana orianadiana Bună ziua, dacă un salariat își da demisia cu preaviz conform art 81 angajatorul poate renunta la preavizul angajatului? Menționez ca în contractul ... (vezi toată discuția)
Prevedere roi referitor la incetarea cim in timpul preavizului in cazul demisiei vvvladut vvvladut Buna ziua. Citez din ROI companiei la care lucrez: \"Angajatorul poate renunta la termenul de preaviz, contractul individual de munca incetand imediat, ... (vezi toată discuția)