avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot ...

Buna ziua.
Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... eu am cumparat canabis de la un baiat care a fost retinut preventiv ...pentru trafic ... eu cu el avem ceva apeluri telefonice , discutii pe facebook despre vanzare /cumparare . Eu o foloseam pebtru consum propriu.
Ce ar trebuii sa declar si as putea primii vre.o sanctiune ?
Cel mai recent răspuns: alexe001 , utilizator 12:18, 14 Iunie 2021
Buna ziua.
Azi am fost la politie pentru ca acolo trebuia sa merg nu cum credeam eu ca la diicot ... am dat declaratia , am recunoscut ce am facut , ca am cumparat ca sunt consumator .... baietii s.au comportat foarte civilizat , nu m.au intimidat sau chestii nasoale ...
Acum pentru chestia ca am recunoscut teoretic mi s.ar deschide dosar pentru consum si detinere , nu ?
La inceputul audierii , cel care m.a audiat a spus ca declaratiile care le dau nu pot fi folosite inpotriva mea ... ceea ce eu nu prea cred ... nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc buna seara! am o întrebare care nu ... Ihategreen42 Ihategreen42 Trafic de droguri de risc Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc ... (vezi toată discuția)
Plantatie de canabis de o saptamana ContSters449304 ContSters449304 Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ ... (vezi toată discuția)