avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,va rog sa ma ajutați într-o problema cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,va rog sa ma ajutați într-o problema cu succesiunea.Tatal ...

Bună seara,va rog sa ma ajutați într-o problema cu succesiunea.Tatal meu înainte de a deceda mi-a recunoscut ca a făcut contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere surorii mele.Cum pot deschide succesiunea sa anulez acel act ,deoarece sora .mea tine totul ascuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:09, 11 Iunie 2021
Succesiunea este deja deschisă prin însuși faptul decesului tatălui.
Procedura succesorala se justifică a fi deschisă, doar daca tata mai are si alte bunuri, în afara de imobilul vândut.
De anulat, nu puteti anula contractul. Ar trebui să dovediți că tata nu avea discernământ la momentul semnării contractului (ceea ce e cam greu, având în vedere că e deja decedat), ca sora dvs nu a achitat prețul vânzării și că nu a prestat întreținere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate anulare contract vanzare-cumparare intre parinti si unul din copii AlexStoica AlexStoica In 2007 parintii mei au vandut un apartament prin contract de vanzare-cumparare catre sora mea (necasatorita la acel moment), fara ca eu sa cunosc acel lucru. ... (vezi toată discuția)
Rugaminte TudorDaniel TudorDaniel Buna ziua, Sunt Tudor si as dori sa fiu indrumat pentru a solutiona un litigiu. Parintii mei au decedat si am inceput procedura de dezbatere a succesiunii, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract ... Cuore Cuore Bună ziua!Părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract de vânzare surorii mele cu promisiunea să aibă grijă de ei.Nu am știut ce au semnat .La ... (vezi toată discuția)