Buna ziua. Acum 3 săptămânii am fost implicat intr-un accident. Mergem pe un drum cu prioritate si intr-o intersectie din dreapta a iesit o masina fara sa se opreasca(ea avand cedeaza trecerea). Pentru a evita accidentul, am tras stanga si am lovit o masina de pe sensul opus. Am.fost la politie eu cu domnul in care am dat si am devlarat amandoi ca persoana pe care am evitat-o nu ne-a acordat prioritate. Problemă e ca persoana respectiva nici dupa 3 săptămâni nu s a prezentat la politie. Cum se poate rezolva problema asta? Politie ce este obligată sa faca daca persoana aceasta nu se prezinta? In cat timp este obligată sa întocmească procesul verbal? Va multumesc
Ps. Tin sa mentionez ca am sunat imediat dupa producerea accidentului la politie si am numarul de înmatriculare a celui care a provocat incidentul
persoana nu a avut de ce sa se prezinte ca nu a fost accidentata, poate nici nu a vazut accidentul. Politia va trebui sa o gaseasca, iar in multe cazuri nu e usor, masina avand un proprietar in acte , vanduta apoi de enspe ori si cine stie cine o fi condus. La astea se adauga si dezinteresul politistului, deci mai dureaza.