avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ! am produs un accident cu masina si am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ! am produs un accident cu masina si am distrus in ...

Buna ziua ! am produs un accident cu masina si am distrus in gard , am oferit asigurarea pentru reparare dar victima nu accepta si a facut plangere pentru distrugere c’è mi se poate intampla? Va Multumesc
Buna ziua!
Din cele spuse de dumneavoastra, este vorba despre o fapta comisa din culpa, iar nu cu intentie.
Astfel pentru a fi indeplinite conditiile privind tragerea la raspundere penala pentru infractiunea de distrugere din culpa ar fi trebuit ca distrugerea sa aiba loc prin incendiere, explozie sau alte modalitati asemanatoare, ceea ce nu este cazul aici. Prin urmare, din punct de vedere penal, nu ar trebui sa vi se intample nimic. Eventual sa fiti obligat la repararea prejudiciului, in civil, daca nu ajungeti la o intelegere cu proprietarul.
Nu se va intampla nimic,cel mult o sa fiti chemat pt o declarație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere Dan-Cornel Murzea Dan-Cornel Murzea in urma unui accident rutier in care un autovehicul a fost avariat de catre un vehicul cu tractiune animala, (caruta cu cal),din vina carutasului, existand in ... (vezi toată discuția)
Daune pentru vatamare corporala din accident rutier alinara alinara Buna seara! In data de 2 septembrie eu si prietenul meu am foat implicati intr-un accident rutier cu motocicleta.Accidentul s-a produs prin neacordare de ... (vezi toată discuția)