avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum schimb buletinul si pasaportul in acelasi timp
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum schimb buletinul si pasaportul in acelasi timp

In 23 iunie merg in Ro. Raman 16 zile.Am nevoie sa schimb si buletinul si pasaportul. Pt a schimba pasaport e nevoie de buletin dar eu trebuie sa l schimb . Cum fac sa plec cu amandoua noi? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
Sanda ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:57, 16 Iunie 2021
Buna ziua
Nu puteti.
Va trebui sa depuneti pentru noua carte de identitate si dupa ce obtineti documentul, sa depuneti actele pentru pasaport.
Eventual, imputerniciti pe cineva sa ridice noul pasaport si iesiti din tara cu buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din rep. moldova casatorita cu roman veronica1981 veronica1981 Va rog sa ma informați,cine a trecut prin astfel de situație.sunt casatorita de 8 luni,inregistrarea casatoriei a fost in romania.am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Parasire romania cu carte de identitate provizorie AlinaCostin31 AlinaCostin31 Buna ziua.Ma aflu intr-o situatie putin delicata.Sunt cetatean roman cu rezidenta in Belgia.Actele romanesti imi sunt expirate.Casatorita si divortata in ... (vezi toată discuția)
Buletin!- termen preschimbare Andii Andii Buna ziua,as vrea sa ma ajutati daca se poate! Pe data de 23 noiembrie implinesc varsta de 18 ani Si as vrea ca in aceiasi zi sa plec As putea face sau ` ... (vezi toată discuția)