avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, A fost condamnat la 4 ani cu închisoare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, A fost condamnat la 4 ani cu închisoare pe un ...

Bună seara, A fost condamnat la 4 anii cu închisoare pe un termen de 7 anii de încercare, ghinionul si viata a fost sa fie ca in ultimul an de încercare sa fie implicat într-un accident rutier în care a fost soldat cu moartea copilului ,Ce sentința este posibil sa primească?
Cel mai recent răspuns: Ekgsm , utilizator 13:26, 16 Iunie 2021
Inteleg ca a fost condamnat conform vechiului cod penal, incercati sa atasati minuta.
A fost condamnat in 2012, iar în 2018 sa întâmplat accidentul,

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Inteleg ca a fost condamnat conform vechiului cod penal, incercati sa atasati minuta.

Avand in vedere ca fapta din 2018 este savarsita din culpa, este posibila o noua suspendare sub supraveghere. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns, Am observat activitatea dvs pe acest forum, Felicitării sunteți un om deosebit

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Avand in vedere ca fapta din 2018 este savarsita din culpa, este posibila o noua suspendare sub supraveghere. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt condamnat cu suspendare. daca voi avea un nou accident ce se intampla? ContSters94834 ContSters94834 Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In urma cu 3 ani, din nefericire am avut un accident rutier care s-a soldat cu moartea unui minor. In urma ... (vezi toată discuția)
Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)
Modificari ale codului penal kozmaalina kozmaalina Sotul meu a avut un accident rutier ,soldat cu o victima, care a decedat. In octombrie 2012 a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si 2 ... (vezi toată discuția)