avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incepand de anul trecut de prin luna octombrie , un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incepand de anul trecut de prin luna octombrie , un prieten a ...

Incepand de anul trecut de prin luna octombrie , un prieten a ajuns sa divorteze de sotia lui !
Acestia , in fapt sunt divortati prin hotarare judecatoreasca , urmeaza partajul , care v-a avea loc in lunile urmatoare .
Problema este urmatoarea .Ei locuiesc in fapt , in acelasi imobil , fapt ce duce la diferite situatii neplacute pentru prietenul meu si parintii acestuia , tatal sau avand cancer .Toti locuiesc intr-o casa cu etaj . Teoretic casa este al tatalui prietenului meu , acestia neavand acte , dar etajul s-a facut datorita lor , in timpul casatoriei si mai exista un document in care atesta , ca proprietarul lasa coproprietarii sa habiteze , daca acestia corespund moral pentru a habita in acel imobil ( pe scurt , sa fie respectuosi ) . Aceasta a furat bani in numele prietenul meu , timp de 1 an de zile , din Anglia , unde v-a fi cercetata penal , a furat bani din casa , unde invoca probe , desi la etaj , unde habiteaza , locuiesc doar ei , usa fiind incuiata , in momentul plecarii lor ,
Problema este urmatoarea , cum poate fi data afara pana se pronunta partajul , sau dupa ce le vine acea hotarare judecatoareasca, in cat timp e obligata sa isi schimbe adresa , asa cum a specificat la tribunal . Ea este luata in spatiu , ceea ce tatal prietenului meu nu isi mai doreste sa o ia in spatiu … si ce documente trebuie sa aduca prietenul meu pentru a proba legal , in perioada casatoriei , suma de bani produsa de el a fost cu mult mai mare , de aceea s-a ridicat si modernizat casa si cum ajuta toate ilegalitatile facute de ea , in partaj .
Este o femeie cu intentii rele , unde a si spus ca vrea razbunare , o femeie care a timp in a procura camere de filmat, o femeie care instinga si provoaca pentru a iesi victima , prin diferite mijloace ...si si-a atins scopurile in sensul de a denigra si de a nu tine cont de efecte si consecinte , mentionand ca cei doi au un copil minor ….care a ajuns sa fie accesorii dupa bunul ei plac . A avut tentative de suicid ( unde s-a ''laudat'' in fata politstului , ca a avut ''intentia '' doar ca sa-l faca pe el , sa nu o pareasca , citez '''asa se tine un barbat langa femeie''.Cum ar putea sa ceara prietenul meu o EXPERTIZA psihiatrica si in ce context formulata ?
Ar fi mai multe de spus , doar ca habitatul cu ea in aceeasi casa este greu de imaginat si greu de suportat de toti locatarii din imobil , inclusiv vecinii acestora .
Prietenul meu vrea sa o desbagubeasca , dar furand acei bani ...nu vad si nimeni nu vede de ce ar face asta ...suma luata ar fi de 11000 de lire , ceea ce el v-a proba , pentru ca exista inregistrari cu banca din Anglia , ca ea a sustras acesti bani in numele lui ….casa lor nu valoreaza mai mult de 25000 de euro , pentru ca au curte comuna cu parintii , lipsa spatiului in curte , plus utilitatile sunt commune , ceea ce face scaderea imobilului . In comun mai au o masina si o rata la banca , pe perioada casatoriei !
Cel mai recent răspuns: gratiela26 , utilizator 13:54, 16 Iunie 2021
sunt multe intrebari, poveste dvs e alambicata si poate nu stiti toate elementele. Cred ca ar fi mai bine ca prietenul sa mearga sa vb cu un avocat personal.

Nu vad cum o ersoana a furat in numele alteia.
tatal prietenului, pt ca e proprietar, poate cere evacuarea ei.
A pus pe altcineva in numele prietenului pentru a accesa ajutoare din Anglia , pe perioada pandemiei …
Ea a ''tinut'' casa , adica tot ce inseamna cheltuielile necesare lunare , ea facea transferurile , ea pana la un punct a avut cardul lui ...el producea , ea cheltuia ...si tot ea nu avea bani … iar acele sume de bani , el nu a stiut de existenta lor ,
se pare ca din luna martie anului 2020 pana in luna martie anul acesta a beneficiat de sume considerabile .
Banca de acolo este dispusa sa trimita acele inregistrari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj donisa donisa Buna ziua. de 4 ani sunt in Anglia si am divortat de sotul meu in aceasta tara el fiind in Romania.divortul s-a pronuntat anul trecut in octombrie si este ... (vezi toată discuția)
Divort - drepturile copiilor majori IoanaPM IoanaPM Buna ziua. Am o problema, sper ca ma poate ajuta cineva. Parintii mei sunt in divort, eu am 23 ani, sora mea 19 inca este la liceu si fratele meu 11. M-am ... (vezi toată discuția)
Divortul vio_georgescu vio_georgescu Sunt o femeie de 37 de ani si cu un baietel de 14 ani,sotul meu bea peste masura,face scandal,ma jicneste si m-am saturat de situatia actuala.Noi ... (vezi toată discuția)