Buna ziua,
In cazul in care ultima zi de proba este 21.06.2021 ( adica a 90-a zi), incetarea contractului individual de munca se poate face cu 21.06? sau cu 22.06.2021?
multumesc, atunci notificarea va fi cu data de 21.06.2021 si tot o data si inregistrarea in Revisal.
Cererea/notificarea este redectata astfel:
Este in regula?
Domnule Director,
Subsemnatul ................., domiciliat in localitatea ..........., salariat la ..........., cu contractul individual de munca nr........./....... ocupand functia de ..................., aflandu-ma in perioada de proba, prin prezenta va informez ca incepand cu data de 21.06.2021 conform art.31 alin.3 din Codul Muncii (incetarea contractului individual de munca pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba), doresc incetarea contractului individual de munca.
Perioada de proba
andronutza
Buna ziua,
In codul muncii scrie ca pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba contractul inceteaza printr-o notificare scrisa. Asta ce inseamna ca nu ... (vezi toată discuția)
Codul muncii
Ivanalexandru90
Sunt angajat la o firma de vreo luna, am un contract pe o perioada nedeterminata, si perioadă de proba de 90 de zile, am zis ca imi dau demisia si directorul ... (vezi toată discuția)