avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut! Am si eu o nedumerire. Am carte provizorie de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut! Am si eu o nedumerire. Am carte provizorie de identitate ...

Salut!

Am si eu o nedumerire.

Am carte provizorie de identitate si vreau sa fac un imprumut ipotecar la banca. Banca a vazut ce buletin am si mi-a cerut si actele de mutatie(de inchiriere sau comodat). Eu am decat o anexa dintr-un act de comodat incheiat cu o agentie de imobiliara. Agentia mi-a oprit ea tot actul de comodat zicand ca o sa mi-l dea peste cateva saptamani si nu la mai dat.

Si nici nu vrea sa il mai dea invocand felul de scuze ca sunt ocupati sau ca o sa ma rezolve.(ca o sa mi-l dea). Eu platesc chirie la aceea agentie, proprietarul fiind fugit din tara.



Acum vreau sa-mi fac mutatie la un prieten, la o adresa care nu domiciliez. Ca sa pot sa-mi schimb cartea provizorie cu buletin flotant.



Intrebarea mea este daca Banca o sa-mi ceara pe langa noul buletin si ceva acte care sa justifice ca domicliez la adresa din noul buletin. (sa ceara acte de comodat/inchiriere).



Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:46, 23 Iunie 2021
vreau sa fac un imprumut ipotecar

si pe ce puneti ipoteca?
Intrebarea mea este daca Banca o sa-mi ceara pe langa noul buletin si ceva acte care sa justifice ca domicliez la adresa din noul buletin.

nu
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Ipoteca nu are legatura cu cartea de identitate provizorie. Aceasta din urma este un act de identitate atata timp cat se afla in termenul de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ... Eu68 Eu68 buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)