avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea judecatoreasca

Am fost condamnat la o pedeapsa cu executare de 9 ani si 6 luni compusa din pedeapsa principala de 5 ani la care au fost adaugate sporuri 4 ani si 6 luni inselaciune si grup infractional. Am fost eliberat in 2017 martie si am plecat din tara. Intrebarea mea este in cat timp pot cere reabilitarea si cum pot dovedi ca nu am avut bani sa platesc cheltuielile si despagubirile. Eu toata aceasta perioada am lucrat la negru la o spalatorie auto . Daca nu reusesc sa fac reabilitarea nimeni nu ma va angaja cu acte. Si nu imi permit sa platesc avocat asa ca .......
Cel mai recent răspuns: waldan , utilizator 21:25, 22 August 2024
Daca in perioada de detentie ati muncit, este asimilata stagiului de cotizare?
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
route, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar credeti dumneavoastra ca eu pot plati suma de 250000 de euro la care am fost obligat in solidar cu ceilalti 16 inculpati de companii care au umflat paguba ca sa se scada de la impozit???? Nu caut sa ma disculp dar nici nu pot sa imi vand organe ca sa ma rebilitez nu credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare inainte de termen buna ziua am fost condamnat definitiv pe 6.11.2016 la 3 ani si ... Traian U Traian U Buna ziua am fost condamnat definitiv pe 6.11.2016 la 3 ani si 8 luni cu executare si 5 ani pedeapsa complementara. Am iesit conditionat pe 10.07.2018. Pot ... (vezi toată discuția)
Interesat - cazier curat lupudumit lupudumit Am fost condamnat la 1,6luni cu suspendare si 3ani termen incercare in 2006 cind scot cazierul mi se trece tot in el ce trebuie sa fac sau cum pot sa fac sa am ... (vezi toată discuția)
Reabilitatea ! nrafiroiu nrafiroiu Buna dimineața ,soțul meu a avut o condamnare de 4ani jumătate as dori și eu să știu în câți ani constă reabilitare! Pedeapsa a făcut-o toată! (vezi toată discuția)