avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, In cazul unei constructii (casa) cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, In cazul unei constructii (casa) cu receptia facuta, ...

Buna ziua,

In cazul unei constructii (casa) cu receptia facuta, dar fara intabulare, se poate face intabularea direct pe cumparator? Autorizatia de constructie este pe numele vanzatorului, la fel si receptia.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:35, 17 Iunie 2021
Fara carte funciara si certificat energetic nu se poate efectua tranzactia de vanzare-cumparare. Vanzatorul pune la dispozitie toate documentele.
Nu, trebuie intabulata constructia si prinsa in contractul de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa fara intabulare si receptie Anca8181 Anca8181 Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa construita in 2009 dar pentru care nu s-a facut receptia si intabularea (numai mansarda la interior nu este finalizata); a ... (vezi toată discuția)
”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)
Buna ce riscuri am daca vreau sa cumpar o casa care nu e intabulata marc75 marc75 buna ce riscuri am daca vreau sa cumpar o casa nou care nu e intabulata,daca ma duc la cartile funciare au sa mi deie informatii depre aceasta casa la care ... (vezi toată discuția)