Am primit o decizie de impunere pentru "taxa speciala de salubrizare pentru utilizatorii casnici". Este adresata pe numele meu, dar :
- imi atribuie un CNP fictiv
- imi atribuie domiciliul la alta adresa decat cea reala
- sunt proprietarul la adresa pentru care se pretinde taxa
- imi pretinde taxa pentru un numar de persoane diferit de cate persoane sunt inregistrate cu domiciliu/rezidenta la respectiva adresa.
Ce sa fac? Sa platesc pur si simplu? Sa contest (ce anume/cum formulez)?
adi1906
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti la sediul operatorului de salubritate cu copii dupa actul de proprietate al imobilului respectiv si dupa actul de identitate in vederea actualizarii contractului de prestari servicii.
Operatorul autorizat are dreptul si obligatia sa initieze completarea contractului de prestari servicii oridecateori se considera ca apar elemente noi.
Tot ei va vor indica si cum anume se face dovada referitor la cate persoane locuiesc la respectiva adresa. In mod normal, la inceperea unui contract este suficienta declaratia proprietarului iar apoi oridecateori apar modificari cu privire la nr de persoane tot proprietarul ar trebui sa mearga sa declare ce si cum si sa depuna dovada pt aceasta (cum de ex ca a inchiriat unui nr de x persoane sau adeverinta de la asociatia de proprietari referitoare la nr, etc). In lipsa acestor lucruri, operatorul modifica (doar in sus) nr de persoane oridecateori angajatii lor constata in listele de intretinere afisate prin blocuri ca sunt trecute mai multe persoane decat cat figura dupa ultima declaratie; ca sa rectifici (mai putine pers), o poti face doar daca mergi la sediul lor si le prezinti anumite dovezi cerute.
Probabil situatia pe care o aveti acum se datoreaza faptului ca nu ati dat curs solicitarii operatorului in urma vreunei instiintari(pe care ati primit-o sau nu/ pe care ati citit-o sau nu ori pe care nu ati luat-o in considerare) de a va prezenta pt actualizare contract.
Spun toate cele de mai sus, deoarece si eu am patit-o la o anumita proprietate in care nu locuiesc (pur si simplu nu avusesem timp sa ma duc la ei in perioada ceruta iar apoi am uitat cu desavarsire) , doar ca in cazul meu nu am observat sa imi fi scris vreundeva vreun cnp fictiv.