avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs, Am comandat o cruce pentru cimitir ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs, Am comandat o cruce pentru cimitir si am achitat-o ...

Returnare produs, Am comandat o cruce pentru cimitir si am achitat-o in avans. Din pacate, nu-mi place cum arata , gravura nu este ca cea comandata, in consecinta as vrea s-o returnez. Acea gravura cu numele se poate slefui, putand apoi sa fie vanduta altcuiva. Din punctul meu de vedere, nu doresc returnarea integrala a banilor, isi pot opri contravaloarea rectificarilor, insa, ei nu vor acest lucru. N-am luat-o inca de la depozit si nu stiu ce sa fac, pentru ca nu o mai vreau. Exista un cadru legal prin care imi pot cere banii inapoi ? ( mai putin cheltuielile lor pretru rectificare si adiuerea la stadiul de a putea fi vanduta altcuiva ) Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 19:12, 26 Iunie 2021
Buna seara,
Aveți o comanda scrisă, un contract sau ceva de acest gen, din care sa rezulte pretențiile dvs?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
Livius Laslau, Consilier juridic
Exista doar o factura. Am comandat un model prezentat la sediu si apare si pe site. Numai ca nu seamana cu poza de pe site sau cu originalul prezentat, este neglijent facuta, la repezeala.
Buna ziua,
In această situație, in care nu aveți o dovadă scrisă legata de forma sau modelul produsului, va fi greu să demonstrați neconformitatea. Incercati totuși la OPC.
Succes!

Adriana68 a scris:

Exista doar o factura. Am comandat un model prezentat la sediu si apare si pe site. Numai ca nu seamana cu poza de pe site sau cu originalul prezentat, este neglijent facuta, la repezeala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere la opc ? viliezwarez viliezwarez Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema am comandat 2 produse de pe un site de cumparaturi cu adresa etc.Am primit un mail de confirmare,la contul de ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului neconform si recuperarea banilor. boghea boghea Poate ma ajutati sa-mi recuperez banii dati pe niste huse auto achizitionate prin comanda dintr-un magazin. Am facut comanda in magazin pentru huse ... (vezi toată discuția)