avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Persoana fizica pentru vanzari online cu incasarile in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Persoana fizica pentru vanzari online cu incasarile in contul personal, trebuie sa depun declaratie la Anaf?

Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca ca persoana fizica pentru vanzari online cu incasarile in contul personal, trebuie sa depun declaratie la Anaf, fac asta cam de 1 an jumate, +/- incasari de 50.000/60.000€ de la persoane din afara Romaniei. Pot depune declaratia de venit, si cat se platesc taxe? Si daca nu se poate, ce se poate intampla? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:57, 21 Iunie 2021
Daca nu ati facut pana acum, macar de acum incolo faceti actele de comert printr-o firma inregistrata in acest scop.

Este bine sa depuneti declaratie unica cu veniturile obtinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Intrebare activitati independente ca persoana fizica mihai_nita mihai_nita Buna ziua, Am citit recent despre activitati independente ca persoana fizica, cu scopul de a depunde declaratia unica si de a achita impozit pentru ... (vezi toată discuția)